Válečný měsíc květen 2016

02.06.2016 15:50

Pro vysloužilé válečné veterány, kteří již nebrázdí prvoválečné nebe nad Verdunem a přesto by rádi zůstali v kontaktu s aktuálním komunitním děním nad frontovou linií v Rise of Flight, jsou zde poznámky Válečného zpravodaje

Turnaj New Wings Wargrounds

   Květnový turnaj serveru New Wings Wargrounds byl ve znamení nových map a nových typů letounů, které obohatily stávající planeset. Stará známá bojiště byla rozšířena o nové „kanálové“ lokace a některé mapy nás zavedly i na východní frontu, kde bylo možno obsluhovat i legendární ruské bombardéry Muromec.
   O první místo žebříčku turnaje Wargrounds opět soupeřily dvě favorizované skupiny, česká virtuální letka =Free Cooperation Unit= a Španělští inkvizitoři. Výsledek zůstával nerozhodný až téměř do konce turnaje, nakonec první místo opět obhájila =Free Cooperation Unit=.
   Za zmínku stojí poměrně hojný výskyt nového nešvaru, který se na turnaji velice rozšířil – odhlašování sestřelených hráčů ze serveru dříve, než dopadnou ve svém sestřeleném letounu na zem. Takovýto hráč se včasným odhlášením vyhne jinak nevyhnutelné smrti, za pár vteřin se opět přihlásí a značně si tak tímto chováním vylepší své statistiky. Tento drobný podvod provádí kupodivu téměř výhradně ti nejlepší piloti z letek známých jmen, kteří by to neměli mít vůbec zapotřebí. Možná, že oni sami jsou na svoje takto „zdeformované“ statistiky hrdí, nicméně respekt u ostatních takové „nafejkované“ K/D těžko vyvolá. Nezbývá než doufat, že si to tato „esa“ uvědomí a opět si těchto jinak nadprůměrných letců budeme moci vážit.

 
Váš válečný zpravodaj