ROF online

28.10.2015 10:56

   Zlaté časy online létání v Rise of Flight se už nejspíš nikdy nevrátí, ale jeho komunita stále žije a stále se létá. Po dlouhodobé stagnaci server Syndicate zrušil svoje webové statistiky a jediný navštěvovaný full real server zůstal nyní New Wings - Wargrounds. Vzhledem k destinaci serveru jeho komunita ožívá spíše v pozdních nočních hodinách, cca od 21:00 až do ranních hodin. V současné době bývá v prime time na serveru kolem 30-40 lidí, což je na skromné poměry ROF slušná účast.

   Ať už máte soutěžního ducha nebo ne, díky registraci na serveru New Wings https://stats.newwingstraining.org/ můžete získat spoustu užitečných informací o svém proběhlém letu. Kromě obligátních údajů jako je vaše celkové umístění, počet bodů, počet sestřelů, streak, K/D apod. si zde můžete prohlédnou záznam (log) z vašeho letu, který je zobrazen stručnými textovými údaji chronologicky seřazenými od vašeho startu až po přistání. Zaznamenává se každá vystřelená kulka, kdo ji vystřelil, koho zasáhla a jaké poškození cíli udělila. Můžete si tak zpětně ověřit, kolik zásahů doopravdy inkasoval ten nesestřelitelný soupeřův letoun, do kterého jste "zaručeně" vysypali celý zásobník, v jakém typu letounu máte nejvyšší úspěšnost, jestli ten kdo vás zranil nebyl náhodou vlastní hráč, nebo kdo pilotoval ten Spad, kterého jste jen škrábli a který to pak sklopil k zemi a utekl vám. Jak se k těmto údajům dostanete?

1) Rozbalte menu STATISTIC
2) Zde zvolte setřídění PILOTS
3) Najděte své jméno, nebo jméno toho, jehož údaje si chcete prohlédnout

4) Klikněte na SORTIES
5) Zvolte svoji misi, ze které si chcete prohlédnout údaje

6) Klikněte na LOG

A zde máte údaje o svém letu. Pokud před krokem č.4 kliknete na menu PLANES, naleznete zajímavé údaje o tom, kolik času jste strávili na jednotlivých typech letounů a můžete si setřídit údaje pro zjištění, na jakém typu letounu se vám dařilo nejlépe.
Pokud létáte se svými přáteli pravidelně, můžete si na New Wings stránkách zaregistrovat svoji letku (SQUAD) a body všech členů se budou sčítat na celkové skóre letky.